ticky-tock tock

Daisypath Vacation tickers

Tuesday, May 10, 2011

LJ (el-jay)

woaa woaa lama oh tak hupdate. saya kat rumah, ladies and gentlemen (woot woot)
malam tadi kununs mau jadi pelajar cemerlang (ada jugak kan usahanya?) dan start setadi parasitology.teeheee, cacing leper cacing bulat memang lah kegemaran saya. (lah sangat, ==")

ok,balek kepada tajuk kita ya sedara sedari (kununs ramai yg baca,kihkih)
alkisahnya,
tengah2 nak ambik feel nak bukak buku parasit (mau dua jam jugak..) melawatlah laman sesawang mukabuku sambil menonton iklan di kaca tv yang tengah mengiklankan krim tabir suria (cena? bahasa jiwa bangsa woo), adalah membe2 fb yg tengah gosip pasal LJ.

mau jugak dalam 30sec sy tenung pekataan LJ tu.kenapa? sbb instead of cepat tangkap
kepada LJ ni..

















sebok pulak saya dok rewind content LJ nih..









astaghfirullahalazim...

ok kawan2, nerd talk nerd mind memanglah tak pernah nak cuti kan.ok lah tu.tp tak pulak laa orang gosip pasal Lowenstein-Jensen media ni kan sah2 la org gosip psal Liyana Jasmay kan. haisss la =="

ohh, Liyana Jasmay, you're soooo Paris Hilton without the Hilton empire. =P


hee,ok,thats all,
dah jadi hidangan nyamuk dah ni,
thx!

ms bebel-mouth said: ehh ehh, Vince jadi vampire versi gigi arnab! =P

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)