ticky-tock tock

Daisypath Vacation tickers

Monday, February 21, 2011

bila manja dilayan

maka jadilah kes saya kelik rumah secara mengejut (i pon tekezutt ok) dibelanja sepenuhnya oleh bonda.hikhik,terima kaseh bejuta-juta lemongg untuk ayahanda jugakk sbb dengan konfidennya suruh sy balik.ngeeee,sayang Abah! sayang Mak!weewiittt! XD

saya balek seminggu jahh tapi rasa full ja 6days tu.tak countdown hari nak mai sini balek.bukan sbb tak semangat nak pk,tak.tapi sbb rasa cukup dah seminggu tu sbb diri ini tengah dikemuncak saket rumah.hikhik. =P

macam biasalah,saya kat rumah bukan buat apa,makan,makan, dan makan!dgn alasan,mai sini balek nanti saya joging lah balek.ngahahhaa,wuaaa.rasa macam mimpi jaa balek rmah aritu. (iskkiskk)

saya gembira balek aritu sbb byk benda baru yg sy tak penah tengok jadi kat rumah. (bajet 10thn x balek jahh.ohho) tp betul2.ameer wajdy dah sunat dah.dia ngan annwar rajen solat dah sekarang.salwa pon.rasa aneh bila tgk salwa rajen stdy (biasa aa org nak exam). Alwy plak kembangggg!ayoyooo~ (abehlaa chef tu sorg =_=')

balek aritu,sbb sebok sy duk cerita betapa ramainya senior2 yg nak kawen,Abah ngan Mak duk ceramah bley tak.haha,even duk cakap juta-juta kali cheq tadak calon pon, dorg still duk ceramah lg.tp takpalaa.bila lg kan nak dengar ceramah duet Mak ngan Abah,selama ni dengar solo2 jahh.haha,segala ceramahan tu bak lagu jazz ja..kihkihkih (ya,ya,masuk telinga kiri serap masuk telinga kanan pon i serap ok?satu pon tak keluar balek). InsyaAllah. semua nasihat tu sy igt smpyy2 bila2. =)

dan sekarang,sampai India balek.kita perlu study!perlu buat yg terbaek untuk second IA,dan pulang lagi!yeayyyy~


ms bebel-mouth said: haha,semua org tak paham kenapa ai balek.takpa.janji balek! XD

No comments: